Betala ditt abonnemang med kreditkort

Betala ditt e-conomic abonnemang när det passar dig

Nu kan du, var du än är, när du vill, betala ditt abonnemang online. Det betyder att du kan betala för ditt abonnemang när det passar dig. Så länge du betalar i tid så klart!

Det enda du behöver är ditt avtalsnummer, användar-ID och lösenord samt ett kreditkort.

Betala online med kreditkort

Först fyller du i dina inloggningsuppgifter på e-conomics betalningssida, sedan fyller du i dina kreditkortsuppgifter.

När du har accepterat betalningsvillkoren kan du gå vidare till själva betalningen.

Observera! Beroende på vad för kort du använder, så kan det ta några dagar för betalningen att registreras.

Säker betalning

Du kan känna dig helt trygg när du betalar via e-conomics betalningssida. Förbindelsen är skyddad med 128-bit kryptering och är PCI-certifierat (Payment Card Industry).

Det betyder att betalningssidan lever upp till alla gällande säkerhetskrav för onlinebetalningar och dina kreditkortsuppgifter är säkra när du betalar ditt e-conomic abonnemang online.