Nordbro AB

Sara Nilsson
Anna Lindhs Plats 4
21119
Malmö

Hitta via karta

Nordbro AB

Phone:
040-238070
Admin type:
Administrationskontor

Services

Löpande bokföring
Bokslut
Årsredovisning
Löneadministration
Fakturering
Leverantörsreskontra
Inkomstdeklaration
Attest
Momsdeklaration
Revision
Skatterådgivning
Bolagsbildning

e-conomic customers

26-100 customers

Välkommen till Nordbro

Nordbro etablerades 2006 och var fram till 2012 en renodlad juridisk byrå. Sedan dess förser vi företagare även med redovisningstjänster. Våra kunder är små och medelstora företag som alla uppskattar kvalitén och prislappen på våra tjänster. Det faktum att byrån har över 15 jurister som arbetar inom det affärsjuridiska fältet innebär att du har tillgång till en samlad kompetens inom områdena skatt, juridik och bokföring under samma tak. Det tycker våra kunder är smart! Nordbro bedriver även inkassoverksamhet och inom ramen för ett redovisningsuppdrag kan vi tillhandahålla fakturaservicetjänster. Är du trött på att själv skapa och bevaka dina fakturor och påminnelser, gör vi det åt dig. Obetalda fakturor i företagets kundreskontra kan därefter automatiskt gå vidare till vår inkassoavdelning. Genom vår samarbetspartner Resurs Bank kan vi även erbjuda factoring – ett bra alternativ för de företag som vill minska administrationen och öka likviditeten. Vi har såväl dansk- som tysktalande medarbetare och vårt kontor är beläget i centrala Malmö.

Vi ger dig råd

Förutom att se till att bokföring och skattedeklarationer blir korrekt, vill vi vara ett kompetent bollplank och bevaka regler som främjar såväl företagets som ägarnas ekonomi. Några exempel: • Vi går kontinuerligt igenom företagets kund- och leverantörsreskontra för att i god tid fånga upp eventuella obetalda fakturor. • Vi håller koll på det egna kapitalet samt förbjudet lån. • För våra aktiebolagskunder går vi i god tid innan bokslutet igenom lönesummeregeln, d v s ser till att löneuttaget – om möjligt - anpassas för att uppnå bästa möjliga skatteeffekt vid utdelning. • Om du har enskild firma är det kanske dags att byta till aktiebolag? Diskutera för- och nackdelar med oss och givetvis hjälper vi dig att bilda aktiebolaget.

Vi kan e-conomic

Våra redovisningskonsulter har lång erfarenhet av e-conomic och kan systemets alla funktioner och tilläggsmoduler.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer

Det är inte svårt att byta redovisare och det är inte förknippat med några transaktionskostnader. Det enda vi behöver är namnet på din nuvarande redovisare så att vi kan få ut din tidigare bokföring i elektroniskt format (SIE4-filer) och tidigare verifikat. Därefter tar vi ett startmöte, antingen per telefon eller fysiskt. Krångligare än så är det inte. Slå gärna en signal på 040-238070 eller klicka på "Kontakta byrån" nedan så hör vi av oss. Varmt välkommen!