Bokoredo AB

Peder Albert
Brunnsgatan
11138
Stockholm

Hitta via karta

Bokoredo - Sveriges smartaste byrå

Phone:
010 – 330 30 36
Admin type:
Administrationskontor

Services

Löpande bokföring
Bokslut
Årsredovisning
Löneadministration
Fakturering
Leverantörsreskontra
Inkomstdeklaration
Attest
Momsdeklaration
Skatterådgivning
Bolagsbildning

e-conomic customers

101+ customers

Välkommen till Bokoredo!

Bokoredo är Sveriges mest moderna redovisningsbyrå som erbjuder kvalitativa tjänster till marknadens lägsta pris. Vår filosofi är att alltid sätta dig som kund först och med hjälp av ny teknik erbjuda smidiga och kostnadseffektiva lösningar för dina behov.

Att vara kund hos Bokoredo

Att vara kund hos Bokoredo är enkelt. Ni skickar bara företagets verifikationer till oss med post eller med vår lättanvända app så sköter vi resten. Vi erbjuder papperslös webbaserad bokföring. Vår digitala lösning är smidig att använda och det enda som behövs är en smartphone. Tack vare våra webbaserade system kan du som kund logga in och få extra rapporter på verksamhetens ekonomiska status när som helst. Det spelar därför heller ingen roll om du sitter i Stockholm, Kiruna eller Malmö. När periodens material är inskickat gör vi den löpande bokföringen och i början av följande månad skickas en lättöverskådlig rapport innehållandes komplett information om företagets ekonomiska status. Utöver resultat- och balansräkning finns en punktlista med viktiga datum att ha koll på, förfallna kundfakturor samt hur mycket skatt företaget ska betala till Skatteverket. Bokoredo sköter även deklareringen till Skatteverket och när året går mot sitt slut tar vi hand om årsavslutningen och håller i dialogen med företagets revisor.

Bokoredo är en redovisningsbyrå som erbjuder

* Löpande bokföring * Periodiska sammanställningar * Årsavslutning * Rådgivning * Inkomstdeklaration * Privata deklarationer * Lönehantering * Fakturering Bokoredo är medlem i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, SRF. Vi har auktoriserade redovisningskonsulter med mångårig erfarenhet av yrket som kan hjälpa dig med allt från löpande bokföring till skatterådgivning och bolagsärenden.

Att bli kund hos Bokoredo

Du är välkommen att kontakta oss när som helst så berättar vi gärna mer om hur det fungerar att bli kund hos oss. Välj det sätt som passar dig bäst - mail, telefon eller kom förbi vårt kontor. Om du tidigare varit kund hos en byrå erbjuder vi alltid en prisgaranti så att du som kund kan känna dig helt trygg med att din total årskostnad kommer sänkas