Debus Redovisning AB

Erik Sjöberg
Mölndalsvägen 26
412 63
Göteborg

Hitta via karta

Debus Redovisning AB

Phone:
0735-262327
Admin type:
Annan revisor

Services

Löpande bokföring
Bokslut
Årsredovisning
Löneadministration
Fakturering
Leverantörsreskontra
Inkomstdeklaration
Momsdeklaration
Skatterådgivning
Bolagsbildning

e-conomic customers

11-25 customers

- Med kontroll mot framtiden

Många företag känner idag en stor osäkerhet inför framtiden. Man har någon som sköter den ekonomiska biten i bolaget men har aldrig kunnat utnyttja eller ens förstå rapporterna som delges.
En av visionerna hos Debus Redovisning är att du som kund alltid skall känna dig trygg i din planering inför framtiden samt ha någon att bolla dina tankar och idéer med.

Carpe Noctem

-Med kontroll på siffrorna kan du sova gott om natten!

Personligt engagemang

Debus redovisning startades under 2012 av mig, Erik Sjöberg, med målsättningen att skapa en modern redovisningsbyrå som har ett stort fokus på det personliga engagemanget.

Jag är skolad hos en av de större byråerna och har från början fått lära mig vikten av att ge kunderna det lilla extra vad gäller kvalité och kompetens.

Redan från start är Debus anslutet till SRF (Sveriges Redovisningskonsulters förbund) och genom auktorisationen där garanteras kunderna dels en utomstående kontroll av vårt arbete och dels att vi årligen deltar i utbildningar för att hålla kompetensen i topp.

Sammanfattningsvis kan man säga att Debus kombinerar den lilla byråns engagemang med den stora byråns kompetens och kontaktnät.