Skanning

Spara dina underlag tillsammans med bokföringen

Vad sägs om att slippa besväret med att organisera och transportera underlag till din redovisningskonsult en gång för alla? Det kan du med tilläggsmodulen skanning.
Med e-conomic skanningsmodul kan du enkelt ta en bild på ett kvitto, eller skanna en leverantörsfaktura och använda underlaget direkt i din bokföring.

När underlaget överförts till e-conomic kan du dessutom göra noteringar på underlaget, som vad kostnaden avser eller annan relevant information. Via en klienthanterare kan revisorer och redovisningskonsulter klicka sig från rapporter och listor direkt till de inskannade underlagen.

Kom igång direkt  - så här aktiverar du skanning i ditt e-conomic avtal

 

Fördelar

Med skanning förenklar du hanteringen av underlag. Du kan välja mellan att skanna eller fotografera ditt underlag med en smartphone eller tablet så överförs det automatiskt till e-conomic. Det betyder:

  •     Förenklad hantering av underlag
  •     100 % data-backup - så att du kan känna dig helt trygg
  •     Åtkomst till samtliga underlag 24/7 både för dig och din redovisningskonsult

Åtkomst för din redovisningskonsult

Använder din revisor eller redovisningskonsult inte e-conomic än? Ta kontakt med e-conomics support på info@e-conomic.se. Vi hjälper dig att lägga upp en kostnadsfri klienthanterare till din revisor.

 

Har du fler frågor?

Du är välkommen att kontakta oss via e-post på info@e-conomic.se eller telefon på 0470-706290 alla vardagar mellan 10:00-15:00.

Här kan du också få en prisöversikt av avtalet samt se e-conomics resterande tilläggsmoduler.

Kom igång redan idag

Prova e-conomic gratis i 30 dagar, få tillgång till samtliga funktioner och skriv din första faktura på 5 minuter.

PRova gratis