Avtalsfakturering

Automatisera faktureringsprocessen

Avtalsfakturering har utvecklats speciellt till företag som behöver fakturera med specifika intervall. Det kan gälla fakturering av medlemsavgifter, supportavgifter, licensavgifter, hyra, försäkringar eller "veckans fruktkorg".

Möjligheterna är oändliga. Det finns inga gränser för typen av, eller antalet avtal och du kan länka flera avtal till samma kund.

Kom igång direkt  - se hur du aktiverar avtalsfakturering i ditt e-conomic avtal

 

Fördelar

Hela avtalshanteringen finns också tillgänglig i API:et vilket innebär att om du exempelvis säljer avtalen via en webbshop eller ett CRM-system så kan avtalen skapas automatiskt i e-conomic. Slutligen kan du även välja att periodisera intäkten automatiskt över den avtalsperiod som du valt.

Tilläggsmodulen för faktureringen till en lek och är fullt integrerad med e-conomics finans- och faktura modul. Det betyder:

  •     Att du med få klick kan fakturera dina kunder/avtal.
  •     Att du endast behöver skriva in kundinformation på ett ställe.
  •     Att du kan massfakturera med ett musklick.

Så fungerar det

Det finns inga begränsningar i antingen abonnemangstyper eller nummer, och du kan tilldela flera abonnemang för samma betalning.
Du lägger upp abonnemangsperioden som en vecka, två veckor och så vidare ända upp till perioder som sträcker sig över fem år. Du kan även välja att justera abonnemangsperioden till kalendermånader, kvartal, år och så vidare, för att samla dina fakturatillfällen till givna tidpunkter.

 

Behöver du mer information?

Om du har några frågor så får du gärna skicka ett e-mail till oss på info@e-conomic.se eller ringa oss på 0470-706290 alla vardagar mellan 10.00 - 15.00

Här kan du också se e-conomics prisöversikt för avtalen och andra tilläggsmoduler.

Kom igång redan idag

Prova e-conomic gratis i 30 dagar, få tillgång till samtliga funktioner och skriv din första faktura på 5 minuter.

PRova gratis