Anläggningsregister

Helintegrerat anläggningsregister med automatiska avskrivningar 

Med tilläggsmodulen Anläggningsregister får du överblick över dina anläggningstillgångar. Med tilläggsmodulen skriver du enkelt av samtliga tillgångar i ett moment  vilket gör den till ett ovärderligt redskap för revisorer.
I Anläggningsregister kan du lägga upp nya tillgångar direkt från bokföringens leverantörsfakturor och löpande verifikat. Så snart du bokför mot ett konto som kopplats till anläggningsregistret (via tillgångsgrupperna) så öppnas de fält för ytterligare information som behövs för att göra anläggningsregistret komplett.

Utifrån de standardvärden som angivits i tillgångsgruppen ges i stort sett all information som behövs helt automatiskt. På så vis blir det mycket enkelt att lägga upp tillgångar korrekt allt eftersom inköp görs.

Kom igång direkt  - se hur du aktiverar Anläggningsregister i ditt e-conomic avtal

 

Fördelar

Anläggningsregister är främst relevant för dig som arbetar som revisor. Du kan upprätta obegränsat antal företag, var och ett med obegränsat antal tillgångar. Fler fördelar:

  •     Du får en god överblick över tillgångar
  •     Tillgångskonton är ständigt avstämda
  •     Enkel inmatning direkt från verifikationer

Så fungerar det

Med e-conomics anläggningsregister skriver du enkelt av samtliga tillgångar på månadsbasis med ett enda kommando. Funktionen ger möjlighet till dynamiskt genererade verifikationstexter som gör det enkelt att följa varje individuell tillgång i huvdboken. Du får även en överblick över exakt vilka avskrivningar som kommer att göras innan du tar ställning till om du vill genomföra en transaktion.

 

Har du fler frågor?

Undrar du något annat så är du välkommen att kontakta oss på info@e-conomic.se eller ringa oss på 0470-706290 alla vardagar mellan 10:00 -15:00.

Här kan du gå in och få en prisöversikt av samtliga avtal och resterande tilläggsmoduler på e-conomic.
 

Kom igång redan idag

Prova e-conomic gratis i 30 dagar, få tillgång till samtliga funktioner och skriv din första faktura på 5 minuter.

PRova gratis