e-conomic - utgifter

Sub title

Fotografera dina utlägg med e-conomics app utgifter

Fotografera dina utlägg med e-conomics app utgifter

e-conomic utgifter låter dig ta bilder på dina utgiftskvitton och leverantörsfakturor och skicka dem direkt till ditt e-conomic konto. På så sätt får både du och din redovisningskonsult smidig åtkomst till samtliga utlägg i bokföringen.    

Icon

Denna appen är utvecklad av

Company address

e-conomic
Langebrogade 1
1411 Köpenhamn K
Denmark

Effektivisera din utläggshantering genom vår app

Med appen utgifter kan du enkelt fotografera dina kvitton och leverantörsfakturor som automatiskt skickas till ditt e-conomic system. På så sätt förenklar du arbetet med att spara och organisera utlägg - du behöver aldrig mer oroa dig för att bokföra kvitton och leverantörsfakturor i efterhand.

Både du och din redovisningskonsult får smidig åtkomst till samtliga underlag. Ni kan dessutom specificera vad det gäller så blir hanteringen av underlaget enklare för samtliga parter.

Vad behöver jag för att kunna använda appen?

För att kunna använda appen utgifter måste du ha aktiverat tilläggsmodulen skanning i ditt e-conomic system. Utgifter verkar som en förlängning till tilläggsmodulen och låter dig fotografera kvitton på plats, istället för att behöva hantera dem i efterhand.

Kom igång

Gå in och ladda ner appen Utgifter för iOS eller Android och kom igång redan idag. Du loggar in med samma uppgifter som du använder till ditt e-conomic system.

Kom igång redan idag

Prova e-conomic gratis i 14 dagar, få tillgång till samtliga funktioner och skriv din första faktura på fem minuter

Prova gratis