Dinumero - Fakturaskanning

Sub title

Skanning med tolkning, verifiering och attest

Fördelar med appen

  • Automatisk tolkning av skannade verifikationer
  • Attest i flera led
  • Preliminär och definitivbokning av reskontraposter för korrekt momshantering

Appen kräver

  • Tilläggsmodulen API (gratis)

Skanning med tolkning, verifiering och attest

Komplett hantering av leverantörsfakturor med skanning/e-faktura, tolkning och attest.        

Icon

Dinumero logo
Denna appen är utvecklad av

Company address

Dokad Software AB
Kälvene
52191 Falköping
Sweden

Dinumero är en molnbaserad tjänst för hantering av leverantörsfakturor tillgängligt över internet. Webtjänsten är anpassad för att fungera på alla plattformar som mobil, surfplatta eller en vanlig dator. Detta gör den åtkomlig när du vill och varifrån du vill.

Tjänsten är fullt integrerad med e-conomic vilket innebär att du snabbt är igång med import av leverantörsregister och kontoplan. Systemet tolkar inkommande fakturor och lär sig sedan utifrån de rättningar du gör under ankomstregistreringen. Därmed slipper man en tidskrävande uppstartsprocess med upprättande av avläsningsmallar för varje leverantör.

Dinumero tar emot fakturor antingen via skannat underlag via fil eller som efakturor via epost. Efter ankomstregistreringen av fakturan skickas den sedan ut på attest där attestanter också har möjlighet att redigera konteringen. Attestrutinen byggs upp dynamiskt och kan hantera alltifrån en enstaka person till längre attestkedjor i flera nivåer med många personer inblandade på varje nivå. Om fakturorna redan är förhandsattesterade kan detta också ställas in och attesten utgår då.

Efter attest skickas exporteras fakturan till e-conomic och bokförs då automatiskt. Också fakturabilden kan skickas med om man har e-conomics tillvalsmodul för skanning.

Efter export är fakturan enkelt tillgänglig via sökfunktionen i Dinumero som ger möjlighet till sökning både på leverantör, kontering eller den tolkade fritexten på fakturan.

Dinumero har ett väl utbyggt stöd för redovisningsbyråer med smarta funktioner för flerklientstöd. Då systemet inte kräver någon installation kan klienterna, om de så önskar, sköta delar av processen själva, antingen endast skanningen eller både skanning och ankomstregistrering.

3
3

Kom igång redan idag

Prova e-conomic gratis i 14 dagar, få tillgång till samtliga funktioner och skriv din första faktura på fem minuter

Prova gratis